RÓLAM / HITVALLÁS

“Az egyszerűt bonyolultá tenni mindennapos dolog, de a bonyolultat egyszerűvé – az a kreativitás.”

A jogi pályán töltöt évek során megannyi problémával, megoldhatatlannak tűnő helyzettel, konfliktussal találkoztam, de hiszek abban hogy a megfelelő kommunikáció, a stílus, inteligencia, a szakmaiság és leleményesség a lehetlenből is lehetőséget teremt. Néha elég csak perspektívát váltani és egy merőben más látásmód, új megoldásokat hozhat. A probléma felismerése az első lépés a segítségkérés a második és ha belefog az ember a felét már el is végezte! Az az egyetlen kudarc, amit meg sem próbálunk.

Mind nemzetközi, mind a magyar társaságokkal és vezetőikkel dolgozva nagy hangsúlyt fektettem a professzionális képviselet mellett az emberi kapcsolatokra – humorérzék, együttérzés, lojalitás, magabiztosság, elegancia, erő és finomság. Valószínüleg éppen ez az amiért évekre visszamenő stabil partnerkapcsolatokat sikerül kiépítenem és a mai napig alapvető bizalommal fordulnak hozzám mind céges-, mind magánügyeik képviseletében az ügyfelek.

“Ha hozzányúlsz bárki hibájához, csakis akkor teheted, ha nem csupán könyörtelenül szétszedni, de össze is tudod rakni. Az ítélet szétszed, a szeretet összerak – de ha otthagyod ízekre szedve, olyan mintha megölted volna.”

Amennyiben hosszútávú, sikeres és teljes céget átívelő – szervezeti struktúrától kezdve munkavállalói szerződéseken keresztül peres képviseletig – professzionális ügykezelésre van szükség, állok szíves rendelkezésre.

A teljesség igényével,

dr. Molnár Beáta

Jogi diplomám és szakvizsgám mellett posztgraduális képzés keretében 2012-ben Társasági szakjogászi tanulmányokat folytattam az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakmai tapasztalataim Budapesten, Krakkóban, Londonban szereztem nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező gazdasági társaságoknál.

SZAKTERÜLETEK