RÓLAM / HITVALLÁS

““Az egyszerűt bonyolulttá tenni mindennapos dolog, de a bonyolultat egyszerűvé – az a kreativitás.”
-Charles Mingus

Ügyvédi irodám egy organikusan fejlődő, professzionális és ügyfélközpontú szemléletű, kifejezetten a polgárjog különbőző területeire specializálódott iroda. Alapítóként a kiemelkedően magas szakmai színvonalra és a folyamatos, dinamikus reagálásra helyezem a hangsúlyt és széleskörű jogi szakmai szolgáltatás nyújtására.
Megoldásorientált és innovatív stratégia jelelmzi irodám a társasági jog, a gazdasági jog, az ingatlanjog és a peres képviselet területein, továbbá segítőkészség és konfliktuskezelés a családjog területén. Ügyvédi tevékenység keretén belül védjegyeljárás és önkéntes műnyilvántartásba vétel lefolytatására, valamint végrehajtási, felszámolási és fizetési meghagyásos eljárások végigvitelére is van lehetőség.
Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést és a jogszabályok naprakész ismeretét, a munkatársak képzését és a hatékonyság maximalizálása érdekében a legújabb informatikai rendszerek és megoldások használatát. Messzemenően figyelünk ügyfeleink igényeire, idő- és költséghatékonyan, alaposan dolgozunk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy jogi tanácsaink maximálisan összhangban legyenek ügyfeleink üzleti elvárásaival és a mindenkori jogszabályok kínálta lehetőségekkel.
Irodám ügyfélkörét a sokszínűség jellemzi – a magánszemélyektől a kis- és közepes méretű gazdasági
társaságokig látunk el képviseletet magyar és külföldi partnerek számára.

Jogi diplomám a Károli Gáspár Református Egyetemen Állam -és Jogtudományi Karán szereztem, melyet követően posztgraduális képzés keretében társasági szakjogászi tanulmányokat folytattam az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakmai tapasztalataim Budapesten, Krakkóban, Londonban szereztem nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező gazdasági társaságoknál. Az utóbbi években gazdasági és válási mediációs képzésekben vettem részt és a piaci mediációk mellett a Magyar Ügyvédi Kamara Fegyelmi Bizottságának mediátori részlegén végzek tevékenységet.

A jogi pályán töltött évek során megannyi problémával, megoldhatatlannak tűnő helyzettel, konfliktussal találkoztam, de hiszek abban, hogy a megfelelő kommunikáció, az intelligencia, a szakmaiság és leleményesség a lehetetlenből is lehetőséget teremt. Néha elég csak perspektívát váltani, mert az új nézőpont, új megoldásokat hoz!

“Másokkal jót tenni maga felvilágosult önzés.”
-Arisztotelész

Ügyfelekkel való kapcsolattartásnál nagy hangsúlyt fektetek az emberi oldalra is – fontosnak tartom a lojalitást, őszinteséget, bizalmat, segítőkészséget és a beleérző képességet. Éppen ez az a hozzáadott érték, amiért évekre visszamenő stabil ügyfélkapcsolatokat sikerült kiépítenem és a mai napig hozzám fordulnak mind céges, mind magánügyeik képviseletében a partnerek.

Keressen Ön is bizalommal!

A teljesség igényével,

dr. Molnár Beáta

SZAKTERÜLETEK